De verkeerde datum in onze trouwringen?! – weekvlog #27

Hoi! Er staat weer een nieuwe weekvlog voor je klaar! Johan en ik hadden date night waarbij we met z’n tweeën thuis gingen barbecueën, we aten een hele lekkere risotto met ratatouille, gevulde pitabroodjes, mosselen en we vertellen je waarom er een verkeerde trouwdatum in onze trouwringen staat… Benieuwd naar onze week? Kijk dan snel mee!

De Tielse foodblogger Annemiek, haar man Johan en dochter Ella-Marie nemen je in deze wekelijkse familievlog mee in hun dagelijks leven. Ze zijn echte huis-, tuin- en keukenmutsen en worden blij van lekker eten. Als jij daar ook van houdt, moet je maar even kijken!

KeukenLiefde won al twee keer op rij (2016 en 2017!) dé Foodblog Award voor Foodblog van het Jaar en werd ook uitgeroepen tot Beste Foodvlogger/Youtuber van 2017!

Dit najaar (omstreeks 17 oktober) komt ons kookboek KOKEN MET KEUKENLIEFDE uit met 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag. Je kunt hier alvast een exemplaar reserveren!

Een kijkje in de keuken, Inspiratie, Kookvideo's

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

Eén reactie

Verdeel je liefde

  1. Vivian

    Alvast een fijne relaxte vakantie voor jullie allemaal.
    Jullie site staat vol met heerlijke recepten,dus die twee weken overleven we wel :)))
    groetjes en geniet ze!

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin