De verkeerde datum in onze trouwringen?! – weekvlog #27

Hoi! Er staat weer een nieuwe weekvlog voor je klaar! Johan en ik hadden date night waarbij we met z’n tweeën thuis gingen barbecueën, we aten een hele lekkere risotto met ratatouille, gevulde pitabroodjes, mosselen en we vertellen je waarom er een verkeerde trouwdatum in onze trouwringen staat… Benieuwd naar onze week? Kijk dan snel mee!

De Tielse foodblogger Annemiek, haar man Johan en dochter Ella-Marie nemen je in deze wekelijkse familievlog mee in hun dagelijks leven. Ze zijn echte huis-, tuin- en keukenmutsen en worden blij van lekker eten. Als jij daar ook van houdt, moet je maar even kijken!

KeukenLiefde won al twee keer op rij (2016 en 2017!) dé Foodblog Award voor Foodblog van het Jaar en werd ook uitgeroepen tot Beste Foodvlogger/Youtuber van 2017!

Dit najaar (omstreeks 17 oktober) komt ons kookboek KOKEN MET KEUKENLIEFDE uit met 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag. Je kunt hier alvast een exemplaar reserveren!

Inspiratie, Kookvideo's, Een kijkje in de keuken

Bestel ons nieuwe kookboek: Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN

17 september 2021 is ons nieuwe kookboek uitgekomen! Een bundel met al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Benieuwd? Bestellen kan hier!

Bestel nu!

Eén reactie

Verdeel je liefde

  1. Vivian

    Alvast een fijne relaxte vakantie voor jullie allemaal.
    Jullie site staat vol met heerlijke recepten,dus die twee weken overleven we wel :)))
    groetjes en geniet ze!

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin