Een kijkje in de keuken week 3 #2018 (familievlog!)

Elke week gun ik je een kijkje in onze keuken. Geen gestileerde of opgeleukte foto’s van ons leven maar rauw beeldmateriaal, KeukenLiefde unplugged dus …

Ook deel ik weer een nieuwe week- familievlog! Je bekijkt hem door op bovenstaande foto te klikken. Veel kijkplezier. 🙂

Wil je niks missen? Volg ons live op Instagram! Heb je zelf ook een leuke foto gemaakt van een KeukenLiefde-gerecht? Deel hem dan op Instagram onder vermelding van #keukenliefde. Je foto wordt dan automatisch vertoond onderaan op de KeukenLiefde-homepage!

Maandag

Kliekjesdag! Ik vind in de koelkast nog wat krieltjes en sperziebonen die ik in de koekenpan gooi met een uitje, chorizo en een paar geklutste eitjes. Topmaaltje!

Dinsdag

Ik neem twee nieuwe kookvideo’s op: kwarkbroodjes en pecanbroodjes. De kwarkbroodjes staan al online (het recept staat hier) en de pecanbroodjes komen aanstaande zaterdag online. Beide zijn weer toppertjes.

’s Avonds kook ik spaghetti bolognese. Dat was erg lang geleden en we zijn er allemaal dol op. Het smaakte ook nu weer als de beste.

Woensdag

Ik begin de dag thuis met een uitgebreid ontbijt met vriendinnetje Gisa. De vorige keer dat we ’s ochtendsvroeg (kwart over negen) in Tiel samen wilden ontbijten, hoorden we overal dat de keuken pas vanaf 10 uur openging. Waaaaaaaaaaaat? Zo jammer. Ontbijt dates buiten de deur zijn juist zo gezellig. Maar gewoon thuis is misschien nog wel leuker …

’s Avonds maak ik risotto met wortel, bleekselderij en garnalen. Simpel en erg lekker. Het recept komt eraan!

Donderdag

Ik moet om half negen ’s ochtends in Breda zijn bij DeLonghi. Voor een superleuke samenwerking met Braun heb ik zes recepten bedacht en vandaag worden daar kookvideo’s van opgenomen. De opnames gaan anders dan ik gewend ben, want alleen mijn handen komen in beeld op de video. Ik ben weer een ervaring rijker, want het was niet zo makkelijk als ik van tevoren dacht. Uiteindelijk stonden alle recepten er om vier uur ’s middags op. Non-Stop gefilmd. Superleuke dag gehad!

Ik ben uiteindelijk om half zeven ’s avonds thuis, want door de heftige storm staat het overal muurvast. Nog steeds zoveel schik van ‘mijn’ Nissan Micra. Ik heb er inmiddels al heel wat kilometers in weggereden en ik kan nog geen enkel minpunt opnoemen. Ik wil hem niet meer kwijt!! Dus Nissan, als je dit leest…

Ella-Marie heeft bij mijn schoonouders gegeten en Johan en ik eten ’s avonds met z’n tweetjes. Onderweg naar huis stuurt Johan deze foto door van de boodschappen die hij gedaan heeft voor het avondeten. (De wijn is niet voor een avond hoor. ;))

Hij maakt ’s avonds een Mexicaanse zalmsalade met yoghurt-avocadodressing.

Damn! Wat was dit lekker! Het recept komt eraan!

Vrijdag

Homemade pizza tiiiiiime! Was alweer veel te lang geleden. Ik had trouwens niet genoeg bolletjes pizzadeeg meer liggen in de diepvries, dus El en ik eten zelfgemaakte pizza en Johan krijgt een kant-en-klare Big American barbecue chicken pizza.

Zaterdag

We eten broodje hamburger! Een Mexicaanse variant dit keer met guacamole en jalopeño.

Zondag

We houden een chill dag thuis en doen helemaal niks. Ook koken doen we niet. We laten ’s avonds een frietje thuisbezorgen. Door het vloggen vergat ik om hier een foto van te maken.

Dat was het weer voor deze week!

Ga je ook iets lekkers koken?

Deel een foto van jouw gerecht op InstagramFacebook, of Twitter met #keukenliefde. (Als je dit op Instagram doet wordt je foto automatisch vertoond op onze homepage in de rechter side bar.) Ik kijk ernaar uit om te zien wat voor lekkers jij op tafel tovert!

Volg je mij ook op YouTube? Elke zaterdag deel ik daar een nieuwe kookvideo met je! Abonneer je hier! (Het is gratis en uitschrijven kan op ieder moment.)

Een kijkje in de keuken, Inspiratie, Kookvideo's

5 reacties

Verdeel je liefde

 1. Denise

  De kwarkbroodjes zijn heel erg lekker! ?

 2. Stephanie

  Mooie borden waar de spaghetti bolognese op ligt waar heb je die gekocht als ik vragen mag??

  1. Dat weet ik niet meer zeker Stephanie, maar volgens mij bij IKEA.

 3. Ivy

  Haha, mooi die guacemoleberg!

 4. Eleonora

  Leuk om te zien dat je dochter pasta en saus apart eet, ook mijn kinderen wilden dat vroeger nooit door elkaar!

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin