Bestel nu ons kookboek KOKEN MET KEUKENLIEFDE
Inspiratie nodig voor het avondeten? Bestel nu ons kookboek KOKEN MET KEUKENLIEFDE:
75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!
In het weekend maken wij regelmatig eiersalade om op een broodje te smeren als lunchgerecht, of om op een toastje te smeren tijdens het borreluurtje. Ik heb al verschillende varianten met je gedeeld maar deze eiersalade met truffelpesto en parmezaan is de gezinsfavoriet!
PS Dit artikel is niet gesponsord, maar ik ben gewoon fan van de truffelpesto van Saclà. Als je hem geproefd hebt begrijp je direct waarom! 🙂
Thema recepten, Kerstrecepten, Oud-en-nieuwrecepten, Voor bij de borrel
Kook de eieren hard. Spoel ze af met koud water en pel ze. Laat even afkoelen.
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een droge koekenpan. Leg de blaadjes basilicum bovenop elkaar en rol op. Snijd met een mes in repen.
Hak de eieren grof en doe ze in een kom samen met de overige ingrediénten. Roer goed door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
Verdeel je liefde