Enchiladas met gehakt en groenten

Deze enchiladas zijn lekker gevuld met gehakt, paprika, champignons en mais en gegratineerd met kaas in de oven voor een krokant korstje! Je kunt ze makkelijk voorbereiden en afgedekt in de koelkast bewaren tot gebruik. Voor serveren hoef je ze dan alleen in de oven af te bakken en te zorgen voor wat lekkere bijgerechten of toppings.

Het klinkt misschien een beetje raar, maar ik serveer deze enchiladas het liefst met een frisse salade (ijsbergsla, rode ui, komkommer, tomaat) en knoflooksaus… Verslavend lekker! Probeer zelf maar en laat me weten wat je ervan vindt! Ik ben benieuwd. 🙂 

Wereldgerecht, Mexicaanse recepten, Hoofdgerecht, Ovenrecepten, Vleesrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(17 stemmen)
2 reacties

Verdeel je liefde

  1. Lida Geul

    Kan ik dit ook met glutenvrije pannenkoekmeel gebruiken in plaats van tortillawraps

    1. Ja hoor Lida, dat kan.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin