Foodbloggers kerstmenu 2016

Foodbloggers kerstmenu 2016

Vind jij het lastig om een kerstmenu samen te stellen? Dat kan ik me goed voorstellen. Tijdens het kerstdiner wil je iets bijzonders op tafel zetten en je gasten feestelijk verrassen. Maar hoe pak je dat aan? Samen met enkele bevriende foodbloggers staken we onze koppen bij elkaar. We bedachten en maakten ieder een gerecht dat samen een feestelijk 3-gangen kerstmenu vormt: het Foodbloggers Kerstmenu!

Ik word helemaal blij van dit menu. De gerechten zijn feestelijk en niet moeilijk om te maken. Ga jij dit menu op tafel zetten tijdens kerst? Ik daag je uit!

Foodbloggers Kerstmenu 2016

Voorgerecht – Beaufood

Glutenvrije bladerdeegtaartjes met gerookte zalm en dille room

Foodbloggers kerstmenu

Hoofdgerecht – KeukenLiefde

Hertenbiefstuk met rode portsaus

Hertenbiefstuk met rode portsaus

Dessert – Puur Suzanne

Oreo toetje in een glaasje

Foodbloggers kerstmenu

Je vindt de recepten (inclusief bijbehorende wijntips) door op de link te klikken.

Nog meer kerstmenu inspiratie nodig? Bekijk ook het Foodbloggers Kerstmenu van Betty, Reny en Lianne. Zij maakten Kerstsoep met groene groenteZalm met Italiaanse kruidenkorst en Stoofperen zonder suiker.

Zalig kerstfeest iedereen!

Thema recepten, Menu's, Kerstrecepten

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin