Fotoshoot voor ons kookboek en middagje Apenheul! – weekvlog #24

Hoi! Er staat weer een nieuwe weekvlog voor je klaar! Vorige week was een bijzondere week voor ons. Zo ging Ella-Marie een dagje proefdraaien op haar nieuwe school en er stond een fotoshoot op de agenda voor het kookboek KOKEN MET KEUKENLIEFDE. Ook gingen we een middagje naar de Apenheul. Verder hebben we natuurlijk weer lekker gekookt zoals biefstuk met puree en snijbonen maar we deden ook lekker makkelijk met een tosti en een frietje. Benieuwd naar onze week? Kijk dan snel mee!

De Tielse foodblogger Annemiek, haar man Johan en dochter Ella-Marie nemen je in deze wekelijkse familievlog mee in hun dagelijks leven. Ze zijn echte huis-, tuin- en keukenmutsen en worden blij van lekker eten. Als jij daar ook van houdt, moet je maar even kijken!

KeukenLiefde won al twee keer op rij (2016 en 2017!) dé Foodblog Award voor Foodblog van het Jaar en werd ook uitgeroepen tot Beste Foodvlogger/Youtuber van 2017!

Dit najaar (omstreeks 17 oktober) komt het allereerste KeukenLiefde kookboek KOKEN MET KEUKENLIEFDE uit met 75 makkelijke hoofdgerechten voor elke dag! Later deze week maak ik de koekboekcover bekend en kun je het boek alvast reserveren!

Inspiratie, K♥L ontdekt ..., Een kijkje in de keuken, Persoonlijk

Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin