Gebraiseerde witlof

Braiseren is een fantastische manier om witlof te bereiden. Je bakt de witlof eerst aan voor een mooi kleurtje, daarna laat je hem zachtjes stoven in een bodempje vocht. De witlof wordt dan zoeter van smaak en boterzacht! Ik serveer deze gebraiseerde witlof graag met aardappelkroketjes of -puree en gebakken kip, maar je kunt de witlof ook omwikkelen met ham en met bechamelsaus en kaas gratineren in de oven.

Menu, Seizoensrecepten, Wereldgerechten, Winterrecepten, Belgische recepten, Bijgerechten, Groente recepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(53 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde