Gehaktballetjes in teriyakisaus

Heerlijke gehaktballetjes in zelfgemaakte, sticky teriyakisaus. De teriyakisaus maak je in nog geen 5 minuten tijd en is veel lekkerder dan een flesje uit de winkel. Je kunt deze gehaktballetjes serveren als snackballetjes (zie onderstaande tip) bij de borrel, of serveer als onderdeel van een hoofdgerecht met bijvoorbeeld rijst of noedels en gewokte groente.

Menu, Wereldgerechten, Aziatische recepten, Hoofdgerechten, Vleesrecepten, Voor bij de borrel

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(32 stemmen)
6 reacties

Deel je liefde

  1. reneeleenders86

    Hoe lang kan de saus bewaard worden?

    1. Dat durf ik niet precies te zeggen, maar een dag of twee zeker .

  2. Suus1973

    Hoi annemieke welke soyasaus gebruik jij?

    1. Lichte sojasaus van Lee Kum Kee.

      1. Suus1973

        Bedankt, ik heb veel plezier van je recepten.

        1. Leuk om te horen Suus! 😀

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde