Gekruide aardappeltjes en groenten van de barbecue

Een makkelijk bijgerecht van de barbecue, dat ook in de oven bereid kan worden: gekruide aardappeltjes en groenten met heerlijke smaakmakers zoals paprikapoeder, knoflook en rozemarijn. Ik gebruik verse krieltjes in de schil die ik eerst even voorkook, zodat ze dezelfde bereidingstijd krijgen als de groenten. In dit recept gebruik ik courgette, paprika en ui maar hier kun je naar hartelust mee variëren. Gebruik een aluminium barbecuebakje als je dit gerecht op de barbecue bereid, of een gewone ovenschaal voor in de oven.

Thema recepten, Menu, Seizoen, Barbecuerecepten, Aardappel en meer, Groenten, Zomerrecepten, Campingrecepten, Bijgerecht

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(6 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin