Heb je vragen, opmerkingen of misschien een leuke tip? Laat het ons weten!
Δ
Een zelfgemaakte eiersalade is gemaakt in een handomdraai. Heerlijk op een toastje bij de borrel, of tijdens de lunch...
Ook zo dol op een ragoutbroodje van de bakker? Je maakt ze ook heel makkelijk zelf! Bovendien kun je...
Wij zijn dol op een knapperig stokbroodje bij de borrel of lunch, besmeerd met een smeuïge (borrel)salade. Deze beenhamsalade...
Een gevuld ei hoort erbij! Een heerlijk borrelhapje dat altijd gretig aftrek vindt. Een gevuld eitje is zo gemaakt...
Wij zijn dol op pesto. Niet het potje uit de supermarkt, maar de zelfgemaakte versie. Dat is een wereld...
Dol op kipnuggets? Dan ga je vast ook smullen van deze visnuggets: malse stukjes visfilet gepaneerd in een krokant...
Wij zijn dol op sushi en zetten het regelmatig op tafel. Heel soms koop ik wel eens een sushiverpakking...
In een huis waar veel gekookt wordt zullen uien in de voorraadkast niet snel ontbreken. Het is een onmisbaar...
Een pak met wraps behoort al vele jaren tot mijn standaard keukenvoorraad. Superhandig om in huis te hebben want...
Deze feestelijke carpaccio glaasjes zijn gevuld met frisse sla, carpaccio en een zelfgemaakte honing-mosterddressing. Je kunt de glaasjes van...
Ook zo dol op het broodje Unox met bijbehorend sausje? Ik ging aan de slag met een zelfgemaakte variant...
Of je nou een grote gehaktbal maakt voor bij de stamppot, of kleine gehaktballetjes voor bij de borrel, een...
Na het delen van deze vijf zoete sinterklaasrecepten is het vandaag tijd voor hartige hapjes! Zoete hapjes zijn heerlijk...
Een lekkere traktatie op tafel zetten tijdens sinterklaasavond? Deze hartige banketstaaf is gevuld met gekruid gehakt en krijgt een...
Van tonijnsalade kun je nooit genoeg recepten hebben. Heerlijk op een vers afgebakken broodje als lunchgerecht, of serveer als...
Een eenvoudig basisrecept voor zelfgemaakte eiersalade met een vleugje kerrie en bieslook. Heerlijk bij de borrel op een toastje...
Een heerlijke dipsaus met zachte kerriesmaak en een vleugje zoete gembersiroop voor op de borrelplank. Lekker met een chippie,...
Deze carpaccio tapenade met parmezaan, pijnboompitjes en kappertjes smaakt heerlijk bij de borrel op een stokbroodje, of toastje. Of smeer...
Een heerlijk en eenvoudig basisrecept voor gevuld ei met een vleugje kerrie en bieslook. Deze klassieker mag niet ontbreken...