Heb je vragen, opmerkingen of misschien een leuke tip? Laat het ons weten!
Δ
‘Ja hoor, daar is -ie weer’, hoor ik jullie denken. Tsja… What can i say; ik ben nu eenmaal...
Ik begin steeds meer plezier te krijgen in het koken van eenvoudige gerechten met weinig ingrediënten. Het verbaast me gewoon...
Jarenlang trok ik mijn neus op voor boerenkool. Ik gruwelde ervan. Tsja, dat je een kookgek bent wil natuurlijk niet...
Mijn moeder was onlangs jarig en dat werd gevierd met een gezellig stamppotbuffet. Echt zo leuk en lekker, ik...
De allerlekkerste wereldgerechten maak je gewoon lekker zelf, zonder pakjes of zakjes. De meeste kruiden of specerijen heb je...
Hoewel stamppotten het hele jaar door heerlijk smaken, zie ik ze toch vooral als de ultieme herfst- en winterkost. Zo ook deze...
Toen ik mijn man net leerde kennen, kwam ik er al vrij snel achter dat we een gezamelijke passie...
Deze gnocchi met pompoen, salie en Parmezaan is zo ontzettend smaakvol en feestelijk dat je het zelfs als vegetarisch hoofdgerecht...
Hoe is het toch mogelijk dat een fantastische groente zoals de pastinaak gerekend wordt tot de vergeten groenten? Het is...
Een aantal jaar geleden bestelden mijn man en ik steevast een shoarmaschotel, wanneer onze dochter een nachtje uit logeren...
Toegegeven, eigenlijk moet je deze kip caprese in de zomer eten, wanneer de eigen gekweekte, zongerijpte tomaatjes bijna exploderen...
Deze ovenschotel met prei en gekruid kerrie-gehakt maak ik op verzoek speciaal voor Sigrid. Ik ontving van haar namelijk deze...
Zodra de eerste bladeren van de boom vallen en binnen in huis de verwarming weer omhoog gedraaid wordt, krijg...
Het is een lastige keuze, maar wanneer ik een favoriete keuken zou moeten kiezen, zou ik toch waarschijnlijk gaan...
Kinderen spruitjeshaters? Ben je mal, die van ons is er dol op! De licht bittere smaak van spruitjes wordt...
Deze heerlijke Italiaanse tagliata is verrassend aangekleed met paddenstoelen van het seizoen. Een verrukkelijke combi!
Onze dochter noemt dit gehaktpannetje met paprika en rijst ook wel liefkozend “stoplichtrijst” vanwege de rode, groene en gele...
Grappig hoe het tij kan keren. Zo at ik vroeger mijn pasta overgoten met romige saus en huiverde ik van ingeblikte...
Vorige week werd mijn broer 39 jaren jong. Een mooie gelegenheid dus voor een feestje. En aangezien mijn broer...
Onze twee kookboeken.
Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!
Bestel hier