Heb je vragen, opmerkingen of misschien een leuke tip? Laat het ons weten!
Δ
Gesponsord — Johan en Ella-Marie wijzen mij er wel eens op dat ik nooit twee keer precies hetzelfde gerecht...
Aftellen naar het weekend begint voor mij meestal op woensdag. Hoewel het ook voorkomt dat ik op maandagochtend al...
Afgelopen zomer vierden we onze vakantie in Bretagne, Frankrijk. Op een van die dagen maakten we een fietstocht door...
Weet je hoe je een brede glimlach tovert op de meeste kindersnoetjes? Juist, met kip. Maar schotel die lieverds...
Gesponsord — Maak kennis met mijn ultieme herfstgerecht: het Hollands stoofpannetje! Ik heb twee van mijn allerliefste herfstgerechten gecombineerd:...
Deze pulled pork is gemaakt van Boston Butt: het bovenste deel van de varkensschouder. Het vlees wordt lekker gekruid...
Groot of klein, welk kind danst hier niet lachend van in de rondte: een vrolijk opgerolde tortillawrap rijkelijk belegd...
Dit is mijn grote held, mijn redding als ik vertwijfeld rondzwerf in de keuken – als ik even geen...
Afgelopen zomer was ik met mijn gezin een weekje op vakantie in Bretagne, Frankrijk. Tijdens een gezellig diner in het...
Gesponsord — Past er iets beters bij de herfst dan hartverwarmende stoofpotjes? Oma’s draadjesvlees, smakelijke hachee, Franse boeuf bourguignon, Vlaamse stoverij...
Malse varkenshaas medaillons met champignonroomsaus. Pure verwennerij waar ik heel erg blij van word. En ook nog eens makkelijk...
Ooit, toen ik net het huis uit was, kreeg ik er geen genoeg van. Lasagne at ik het liefst...
Eindelijk gemaakt: Italiaanse calzone. Dit gerecht stond al een eeuwigheid op mijn lange snel-eens-kokenlijst. Steeds als het mijn aandacht...
Gesponsord — ‘Wat eten we vandaag?’ Die vraag klinkt menig thuiskok regelmatig in de oren. Maar ook ik moet...
Sinds ik het in mijn kookvingertjes heb – het is echt heel makkelijk om te maken –, zet ik...
Nu het officieel herfst is, verlangde ik weer eens naar een heerlijk wildgerecht. Op KeukenLiefde zijn nog niet veel...
Zodra de eerste bladeren van de bomen beginnen te dwarrelen, zingt mijn hartje steeds luider van liefdevolle stampotten. Uit...
Een van mijn meest geliefde cafetariasnacks — naast een kroket of een kaassoufflé — is de loempia. Maar niet...
Ik ben dol op makkelijke eenpansgerechten zoals dit Hollands satépannetje met sperziebonen. Kleine krieltjes in de schil en knapperige...