Gevuld stokbrood met gehakt

Ik heb altijd afbakstokbroodjes in de kelderkast liggen. Lekker om bij een kom soep te serveren, maar ook lekker om te vullen. In dit recept hol ik het stokbrood een beetje uit en vul ik het met gekruid gehakt. Beetje kaas erover en even gratineren in de oven. Dit gevulde stokbrood met gehakt en kaas smaakt heerlijk als lunch of avondeten, eventueel met dat kommetje kom soep erbij. Je kunt het stokbrood na het bakken ook in plakken snijden en lauwwarm serveren als borrelhapje. 

Lunchrecepten, Budgetrecepten, Ovenrecepten, Snelle recepten, Vleesrecepten, Voor bij de borrel

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(12 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde