Gevulde appelbol

Niet te geloven dat een gevulde appelbol nog niet op KL stond. Ik ben er dol op en ze zijn makkelijk om te maken. Door de appelbollen te vullen met een mengsel van kaneelsuiker en amandelspijs zijn het net kleine mini-appeltaartjes. Simpelweg verrukkelijk!

Warm uit de oven smaken ze het allerlekkerst, geserveerd als dessert eventueel met een bol kaneel- of slagroomijs erbij.

Wereldgerecht, Seizoen, Hollandse recepten, Gebak, Dessert, Herfstrecepten, Winterrecepten, Zoet

Bestel ons nieuwe kookboek: Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN

17 september 2021 is ons nieuwe kookboek uitgekomen! Een bundel met al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Benieuwd? Bestellen kan hier!

Bestel nu!

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin