Gevulde bolcourgette met couscous en feta

Zin in een avondmaaltijd met lekker veel groenten, dan is deze gevulde bolcourgette met couscous en feta echt iets voor jou! In veel recepten wordt de uitgeholde groente niet meer gebruikt in het recept, maar dat wil je toch juist opeten! Daarom bak ik de uitgeholde courgette totdat het vocht verdampt is en voeg hem daarna toe aan een heerlijke vulling van onder meer couscous, feta, spinazie en rozijnen.

Je kunt dit gerecht al een dag van tevoren maken en op de dag zelf afgedekt met folie opwarmen in de oven. Serveer de bolcourgette als vegetarisch hoofdgerecht, of als bijgerecht naast een stukje kip of vlees. 

Seizoen, Ovenrecepten, Vegetarisch, Groenten, Zomerrecepten, Hoofdgerecht

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(2 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin