Gevulde cherrytomaatjes met haringtartaar

DSC_6399_800x536

Deze kleine gevulde cherrytomaatjes met haringtartaar zien er niet alleen leuk uit, maar smaken ook heerlijk! Erg leuk om te serveren als amuse of klein hapje op een verjaardag of feestje.

Ingrediënten

  • Cherrytomaten
  • Verse haring, graten verwijderd en in hele kleine stukje gesneden
  • 1 sjalot, heel fijngesnipperd
  • Paar eetlepels slasaus, hoeveelheid naar smaak

DSC_6395_800x536

Bereiding
Snijd een klein kapje van de bovenkant van de tomaten, bewaar de kapjes. Hol de tomaten uit met een theelepel en zet ze ondersteboven om uit te lekken.

DSC_6397_800x536

Breng de haring op smaak met wat fijngesneden sjalot, slasaus en een snufje gemalen zeezout. Vul de tomaatjes met de haringtartaar en zet de kapjes er weer op.

DSC_6401_800x536

Eet smakelijk!

Themarecepten, Wereldgerechten, Hollandse recepten, Voor bij de borrel

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde