Gevulde kip met geitenkaas en Parmaham

Kipfilet is heel geschikt om te vullen. Zo vind je op KL al een heerlijk recept voor gevulde kip met pesto, mozzarella en parmaham, vandaag deel ik een recept voor gevulde kip met geitenkaas en parmaham. De geitenkaas gaat samen met wat verse basilicum, pijnboompitjes en zongedroogde tomaat in de kipfilet, de parmaham wikkel je om de kip heen. Zo krijgt de kip een heerlijke smaak en blijft hij lekker sappig.

Deze gevulde kip is natuurlijk ook een leuk gerecht om aan gasten te serveren. Bij het aansnijden van de kip zullen ze blij verrast zijn bij het zien van de vulling! Het vullen van de kip kun je prima al een dag van tevoren of ’s ochtends doen en goed afgedekt in de koelkast bewaren. Dat scheelt weer een stap als je gaat koken!

Lekker met geroosterde aardappels uit de oven en gesmoorde peulen!

Menu, Wereldgerechten, Italiaanse recepten, Hoofdgerechten, Kiprecepten, Ovenrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(4 stemmen)
4 reacties

Deel je liefde

  1. Carin nacinovic

    Wij hebben dit gerecht net gegeten, het was heerlijk. En heel makkelijk te bereiden.

  2. Thea van Zwolgen

    Welke kaas kun je gebruiken als je niet van geiten kaas of mozzarella houd
    Groetjes Thea van Zwolgen

    1. Hoi Thea, in principe kun je elke kaas gebruiken die je zelf lekker vindt. Gewone jong belegen kaas kan bijvoorbeeld ook. Maar je kunt de kaas eventueel ook weglaten als je er helemaal niet van houdt.

  3. Herta

    Lekker!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde