Gevulde kip met pesto en mozzarella

Deze gevulde kip met pesto en mozzarella is heerlijk en makkelijk om te maken. Je bereid hem in de oven, of in de zomer op de barbecue. Lekker om te serveren met knapperige bruschetta of stokbrood en een salade. Maar ook lekker met pasta of gebakken aardappels.

Menu, Wereldgerechten, Italiaanse recepten, Hoofdgerechten, Kiprecepten, Ovenrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(1 stemmen)
3 reacties

Deel je liefde

  1. Kristof kerstens

    Dit komt deze week hier thuis op tafel….

  2. Yliza

    Hoeveel graden Op de thermometer moeten de kipfilets zijn?

    1. Durf ik niet precies te zeggen. Ik had op internet gekeken voor kerntemperatuur voor kipfilet en had die aangehouden, maar vond de kip uiteindelijk te droog. Hier moet ik dus nog een beetje mee experimenteren.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde