Griekse traybake met feta en tzatziki

Een traybake is mijn redder in nood als ik weinig zin of tijd heb om te koken, maar wel lekker wil eten. Deze Griekse traybake met gemarineerde aardappeltjes, courgette, paprika en feta is heerlijk! Je mikt alle ingrediënten op een groot bakblik en de oven doet de rest! De aardappels kook ik eerst voor en marineer ik in olijfolie en wat kruiden. Zo zijn ze in de oven tegelijk klaar met de groenten. Het voorkoken en marineren kun je al een dag van tevoren doen. Ook de tzatziki kun je al een dag van tevoren maken. Zo hoef je op de dag zelf alleen nog de groenten te snijden, alles op het bakblik te leggen en hem de oven in te schuiven. Serveer deze traybake als vegetarisch hoofdgerecht, of serveer bijvoorbeeld met vegetarische balletjes, of een lekker stukje vis of vlees van de barbecue.  

Wereldgerecht, Ovenrecepten, Aardappel en meer, Budget, Groenten, Vegetarisch, Griekse recepten, Hoofdgerecht, Bijgerecht

Bestel hier ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN

Medio september komt ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN uit! Bestel hem nu en hij valt straks als een van de eerste bij jou op de deurmat! 

Bestel nu!

(5 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin