Groente en vis uit de oven

Gesponsord — De dinsdag en donderdag bezorgen me regelmatig eetstress: “Wat zet ik nu weer op tafel!” Met een dochter die om kwart over zes naar de voetbaltraining moet en manlief die laat thuis is van zijn werk is er geen tijd om uitgebreid te tafelen. Omdat het voor mij normale werkdagen zijn heb ik ook vaak weinig tijd om lang in de keuken te staan. Geen ramp, een makkelijke kookdag it is!

In ons dorp zit maar één supermarkt. Gelukkig is dat geen probleem want in onze Jumbo vind ik alles wat ik nodig heb. Met hun assortiment Gemaksgroenten zijn er ook genoeg opties in huis voor als ik niet zoveel tijd heb om te koken, maar toch lekker en gezond wil eten.

Omdat ik dol ben op ovengerechten én omdat het lente is, is de keuze dit keer snel gemaakt. Ik kies de Jumbo Asperge Ovengroenten: een lekkere mix van zoete aardappel, cherrytomaten, groene aspergetips en witte kaas die zo de oven in kan. De laatste tien minuten van de oventijd schuif ik er nog een lekker visje bij in de oven. Zo is alles tegelijk klaar en heb ik geen gedoe met potten of pannen. Yes, makkelijke kookdagen zijn hier favoriet! 

Menu, Ovenrecepten, Snel, Visrecepten, Hoofdgerecht

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin