Hapje met zongedroogde tomaat en gerookte zalm

DSC_0687_800x536

Geef je binnenkort een verjaardag of feestje en ben je nog op zoek naar een lekker hapje om de show mee te stelen? Of heb je misschien een heerlijk relax filmavondje in huispak gepland en ben je nog op zoek naar een makkelijk en snel te maken tv-hapje? Dat is dit recept zeker iets voor jou! Knapperig belegd stokbrood met zongedroogde tomaat en gerookte zalm. 

Hapje voor 6 personen

Ingrediënten

  • 1 vers afgebakken stokbrood, in plakken gesneden
  • Mayonaise of naturel roomkaas*
  • Pot zongedroogde tomaten
  • Pakje gerookte zalm
  • Aantal stengels lente-ui, in smalle ringen gesneden
  • Paar blaadjes basilicum, opgerold en in smalle repen gesneden
  • Zeezout en peper uit de molen

DSC_0656_440x600

*Of je mayonaise of roomkaas gebruikt in dit recept is een kwestie van smaak. Wij hebben het stokbrood met zowel mayonaise als met roomkaas besmeerd en vonden het stokbrood waar de mayonaise opzat net iets lekkerder smaken.

Bereiding
Besmeer het stokbrood met wat mayonaise en beleg met de zongedroogde tomaat en zalmsnippers.

DSC_0669_800x554

DSC_0671_800x536

Bestrooi met de lente-ui, basilicum en wat zout en peper.

Hapje met zongedroogde tomaat en gerookte zalm

Geniet ervan!

Themarecepten, Wereldgerechten, Spaanse recepten, Voor bij de borrel

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde