Hartige oliebollen met pancetta, ui en Parmezaan

Een lekkere oliebol op oudjaarsdag mag niet ontbreken toch? Wij zijn dol op de traditionele oliebol gevuld met appel en rozijnen, maar vinden een hartige oliebol ook erg lekker. Deze hartige oliebollen zijn gevuld met pancetta, ui en Parmezaan en krijgen hierdoor een heerlijk Italiaans tintje!

Thema recepten, Oud-en-nieuwrecepten, Voor bij de borrel

Bestel hier ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN

Medio september komt ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN uit! Bestel hem nu en hij valt straks als een van de eerste bij jou op de deurmat! 

Bestel nu!

(0 stemmen)
Eén reactie

Verdeel je liefde

  1. Jentje

    Ik bak al jaren ham-kaas oliebollen. Vandaar deze tip. Bak de hartige oliebollen wel als laatste. De olie vervuilt enorm en andere oliebollen daarna nog bakken is niet echt handig meer.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin