Hartige oliebollen met pancetta, ui en Parmezaan

Een lekkere oliebol op oudjaarsdag mag niet ontbreken toch? Wij zijn dol op de traditionele oliebol gevuld met appel en rozijnen, maar vinden een hartige oliebol ook erg lekker. Deze hartige oliebollen zijn gevuld met pancetta, ui en Parmezaan en krijgen hierdoor een heerlijk Italiaans tintje!

Thema recepten, Oud-en-nieuwrecepten, Voor bij de borrel

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(0 stemmen)
Eén reactie

Verdeel je liefde

  1. Jentje

    Ik bak al jaren ham-kaas oliebollen. Vandaar deze tip. Bak de hartige oliebollen wel als laatste. De olie vervuilt enorm en andere oliebollen daarna nog bakken is niet echt handig meer.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin