Hartige taart met prei en spek

Met de vulling van hartige taart kun je eindeloos variëren. Het korstdeeg maak je makkelijk (en heel lekker) zelf, of je koopt kant-en-klaar deeg. Gemak dient de mens! Deze hartige taart met een vulling van prei, spek en kaas is heerlijk en snel gemaakt. Lekker om te serveren met een groene salade.

Ovenrecepten, Budget, Hoofdgerecht

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(3 stemmen)
4 reacties

Verdeel je liefde

  1. Bianca

    Ik mis de kaas in het recept. Ik neem aan dat het erover moet maar het staat wel bij de ingrediënten, maar niet in het recept ?Net gemaakt morgen eens proeven ?

    1. Hoi Bianca, dankjewel voor je reactie! Ik heb het erbij gezet nu. 🙂

  2. Brigitte

    Vraagje; is het mogelijk om deze taart een dag van TD voren voor te bereiden en dan de dag er na af te bakken?

    1. Hoi Brigitte, dat kan. Ik zou hem dan wel eerst afbakken en de dag later afgedekt met alufolie opnieuw opwarmen in de oven. Circa 20 tot 25 minuten op 180 graden.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin