Bestel nu ons kookboek KOKEN MET KEUKENLIEFDE
Inspiratie nodig voor het avondeten? Bestel nu ons kookboek KOKEN MET KEUKENLIEFDE:
75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!
Het klinkt misschien een beetje vreemd, maar deze hartige wentelteefjes met ham en kaas smaken echt ontzettend lekker! Om ze toch een zoet accent te geven worden ze tot slot bestrooid met poedersuiker en geserveerd met jam. Een heerlijke tosti variant voor de echte zoetekauwen onder ons!
In Amerika heten deze hartige wentelteefjes Monte christo sandwich. Ze staan bijvoorbeeld op de menukaart in Disneyland en zijn daar erg populair, vooral bij de kinderen. Ook onze dochter is er gek op!
Ingrediënten
Om te serveren wat poedersuiker en jam (ik gebruikte heerlijke bloedsinaasappeljam van 1000 en 1 smaken)
Verder nodig
Koekenpan
Bereiding
Besmeer het brood lichtjes met boter en beleg met ham en kaas.
Leg de tweede boterham erop en druk goed aan. Klop het ei los met een klein scheutje melk.
Verhit de koekenpan met wat boter of olie. Wentel het brood door het ei beslag en bak ze aan beide kanten goudbruin in de koekenpan.
Bestrooi met wat poedersuiker en serveer met jam.
Eet smakelijk!
Verdeel je liefde