Tip! Je kunt de saus binden met beurre manié of een maizenapapje. Voeg al roerend zoveel toe tot de saus de gewenste dikte heeft. Laat de saus kort even doorkoken. Beurre manié: kneed 50 g boter en 50 g bloem door elkaar tot een deegbal. Trek kleine stukjes van het deeg en roer door de saus, zoveel tot hij gebonden is. Maizenapapje: roer 1 el maizena met een klein beetje koud water tot een glad papje. Voeg hiervan zoveel als nodig is toe aan de saus.
om 19:27
kan dit recept ook in de stoomoven bereid worden ?
om 08:52
Daar heb ik zelf geen ervaring mee Anky dus durf ik niet te zeggen.
om 19:23
Recept tot op de letter gevolgd. Helemaal super!
om 21:00
Hoi Annemiek, zou dit recept ook geschikt zijn voor de slowcooker?
om 09:48
Dat kan zeker! Ik zou dan wel iets minder vocht toevoegen omdat er in de slowcooker bijna geen vocht verdampt.
om 12:54
Hoi Annemiek, wat een leuk recept! Waar heb jij de hazenbouten gekocht? Bij een poelier? Groet, Yvette
om 10:37
Hoi Yvette, bij de poelier idd! 🙂