Bestel nu ons kookboek KOKEN MET KEUKENLIEFDE
Inspiratie nodig voor het avondeten? Bestel nu ons kookboek KOKEN MET KEUKENLIEFDE:
75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!
En wat is dit gerecht lekker!! De spruitjes heb ik kort gewokt met macadamianoten in plaats van te koken en het recept voor de gehaktballen zijn van restaurant De Librije in Zwolle.
Kijk hier voor het recept van de spruiten en hier voor de gehaktballen.
Verder eten wij er een lekkere gekookte aardappel bij in de schil. De aardappel met schil en al even goed schoon boenen en gaar koken in water met zout. Daarna, in de bovenkant van de aardappel, met een mes een kruis snijden. Druk dan voorzichtig de onderkant van de aardappel met je vingers in zodat je de binnenkant van de aardappel aan de bovenkant naar buiten drukt. Leg een plakje kruidenboter op de aardappel zodat de boter gaat smelten en in en over de aardappel loopt.
Wereldgerecht, Hollandse recepten, Herfstrecepten, Hoofdgerecht
Verdeel je liefde