Italiaanse rucolastamppot

Dol op rucola? Met deze pittige slablaadjes kun je een heerlijke stamppot maken. Deze Italiaanse rucolastamppot met zongedroogde tomaat, olijf en Parmezaan is makkelijk om te maken en iedereen is er dol op. Serveer als vegetarisch hoofdgerecht, of met gebakken kip, vlees of vis.

Herfstrecepten, Menu, Seizoensrecepten, Zomerrecepten, Hoofdgerechten, Budgetrecepten, Eenpansgerechten, Snelle recepten, Stamppotrecepten, Vegetarische recepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(19 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde