Kabeljauw pizzaiola

Pizzaiola is een gekruide tomatensaus uit de Italiaanse keuken. Hij wordt vaak geserveerd met vlees, kip of pasta, maar ook met vis smaakt hij heerlijk. In deze kabeljauw pizzaiola laat ik kabeljauwfilets zachtjes garen in de pizzaiola saus met olijven en kappertjes. Lekker om te serveren met pasta, rijst, gebakken aardappels, gnocchi en eventueel wat knapperig (ciabatta)brood. 

Menu, Hoofdgerechten, Eenpansgerechten, Slanke recepten, Snelle recepten, Visrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(44 stemmen)
2 reacties

Deel je liefde

  1. Roel Smeding

    Erg lekker, wij hebben dit met pasta schelpjes gegeten en een lekkere Italiaanse tomaten salade.

    1. Leuk om te horen dat het gesmaakt heeft!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde