Kabeljauw pizzaiola

Pizzaiola is een gekruide tomatensaus uit de Italiaanse keuken. Hij wordt vaak geserveerd met vlees, kip of pasta, maar ook met vis smaakt hij heerlijk. In deze kabeljauw pizzaiola laat ik kabeljauwfilets zachtjes garen in de pizzaiola saus met olijven en kappertjes. Lekker om te serveren met pasta, rijst, gebakken aardappels, gnocchi en eventueel wat knapperig (ciabatta)brood. 

Menu, Hoofdgerecht, Eenpansgerechten, Slank, Snel, Visrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(22 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin