Kersenflap met slagroom

O lieve jongens en meisjes, wat geniet ik toch van deze prachtige zomer en vooral van al dat heerlijke zomerfruit! Elke week haal ik bij de kraam een bak kersen, aardbeien, bramen en frambozen om lekker van te snoepen of om iets lekkers mee te bakken. Zo maakte ik onlangs deze heerlijke kersenflappen: knapperig bladerdeeg gevuld met zelfgemaakte kersenvlaaivulling en een flinke toef slagroom. Volgens man- en dochterlief zijn dit de lekkerste flappen die ik ooit gemaakt heb. Probeer het zelf en laat me weten wat je ervan vindt. Ik ben benieuwd! 

Seizoen, Dessert, Gebak, Zomerrecepten, Zoet

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(1 stemmen)
Eén reactie

Verdeel je liefde

  1. marleentjeveldhuizen@hotmail.com

    Wat waren deze heerlijk zeg! ?

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin