Kerstspecial: vistrio

Kerstspecial: vistrio

Wil jij tijdens het kerstdiner indruk maken op je gasten? Serveer dit heerlijke vistrio als voorgerecht! Het ziet er indrukwekkend uit, maar is heel gemakkelijk om te maken. De garnalencocktail en zalmtartaar kun je van tevoren al bereiden, de coquille en de citroensaus maak je vlak voor serveren. De combinatie van een warm en koud hapje maakt dit voorgerecht extra feestelijk!

Voorgerecht voor 4 personen 

Ingrediënten

Extra voor garnering

  • Flinterdunne toastjes, gemaakt van dungesneden plakjes afbakstokbrood goudbruin geroosterd in de oven
  • Radijs, in flinterdunne plakjes
  • Stukje appel, julienne gesneden en besprenkeld met citroensap om verkleuren te voorkomen
  • Tuinkers
  • 4 citroenpartjes voor garnering

Bereiding
Bereid de drie visrecepten. Presenteer de zalmtartaar op een toastje en garneer met de radijs, appel en tuinkers. Garneer de garnalencocktail met een citroenpartje op het glas. Serveer de drie vishapjes samen op één bord.

Kerstspecial: vistrio

Enjoy!

Themarecepten, Kerstrecepten, Voorgerechten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
3 reacties

Deel je liefde

  1. Elisa

    Ziet er weer prachtig uit! Bij mij word het dan een visduo, ik vind garnalen echt zoooo vies 😛 Echter voor tonijn mag je me altijd wakker maken!!

    1. Dan vervang je de garnalen toch door tonijn? Bijv. tonijn sashimi

  2. Jan Spies

    Vistrio dat ga ik zeker maken voor de kerst. Heeeerlijk.

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde