Over Keuken♥Liefde

Lieve mensen,

De geboorte kon niet uitblijven. De droom kwam telkens terug. En toen, op een mooie novemberdag in 2012, gebeurde het: ik schonk het levenslicht aan KeukenLiefde; na mijn prinsesje Ella-Marie, mijn allerliefste kindje.

profielfotos-0473-2

Fascinatie

KeukenLiefde is lekker eten, lekker drinken, lekker koken. KeukenLiefde is plezier, genot en o zo verslavend. Voor zowel beginners als gevorderden. Nieuwe recepten bedenken, nieuwe ingrediënten ontdekken, nieuwe smaken proeven, nieuwe geuren ruiken, nieuwe kleuren zien, nieuwe kooktechnieken leren, nieuwe combinaties testen, nieuwe variaties maken – inspirerende creaties belanden op tafel na fascinerende ontdekkingsreizen door de rijke culinaire landschappen van de mondiale keukens. KeukenLiefde maakt die reizen, en nodigt iedereen uit om mee te reizen. Hartstochtelijk enthousiasme. Gedreven passie. Vurige beleving. In huis, in de keuken en aan tafel. Dat is KeukenLiefde.

Liefde

Die liefde is me met de paplepel ingegeven. Mijn oma was de beste kok; mijn moeder is de beste thuiskok. Het zijn mijn liefdevolle helden, mijn beste reisgidsen. De culinaire avonturen uit het verleden wil ik herbeleven; vandaag en voor elke dag in de toekomst. Ik wil ze vangen en met liefde doorgeven. Ook aan mijn dochter. Samen onze kooktalenten onderzoeken en de kookkunsten evenaren van overgrootmoeder, grootmoeder en moeder. Ook dat is KeukenLiefde.

Geluk

Daarom kook ik zo vaak als ik kan en plaats ik op KeukenLiefde elke dag een nieuw gerecht. Van uiterst eenvoudige gerechten tot ware sterrengerechten. Ik ga elke culinaire uitdaging aan. Eten, drinken, koken; het verrijkt simpelweg mijn (gezins)leven. Dat geluk wil ik delen. Geluk dat mijn man en dochter versterken als zij meehelpen met inkopen, voorbereiden, koken, tafelen, natafelen, afruimen, afwassen … met de leuke en de minder leuke dingen. Zo overwint liefde en triomfeert geluk.

Droom

Ik hoop dat KeukenLiefde bij velen in de smaak valt. Dat heel veel mensen het culinaire experiment aangaan om nieuwe gerechten te proberen. Elke dag een smakelijk smulfeest. Die droom leef ik, die droom deel ik.

Liefs,
Annemiek Verweij

PS Ontvang ook de lekkerste post van Nederland, zo sta je nooit meer met de mond vol tanden op de vraag: “Wat eten we vandaag?”

In oktober 2016 won KeukenLiefde de Food Blog Award (eerste editie!) voor Food Blog van het jaar 2016!

Alle winnaars op een rij!

Alle winnaars op een rij!

 

Follow on Bloglovin mytastenld.com mytastebe.com