Kindertraktatie: cakefrietjes

Kindertraktatie: cakefrietjes

Deze cakefrietjes deelde mijn dochter uit voor haar zesde verjaardag op school. Ze waren een grote hit! De cakefrietjes kun je van tevoren al snijden en samen met de snoephamburgers afgedekt met vershoudfolie in de frietbakjes bewaren. Vraag aan de juf of meester of ze vlak voor het uitdelen slagroom en jam in de sausbakjes willen scheppen. Hiep hiep hoera!

Onderstaande ingrediënten zijn voldoende om circa 40 frietbakjes te vullen.

Ingrediënten

  • 1500 g naturel cake
  • 1 grote (sligro), of 2 normale spuitbussen slagroom
  • Aardbeienjam
  • 40 stuks mini-snoephamburgers (optioneel, verkrijgbaar bij de sligro)

Verder nodig
40 plastic frietbakjes (verkrijgbaar bij de sligro)

Bereiding
Snijd de cake in plakken en daarna in repen. Verdeel de cakefrietjes over de frietbakjes. Spuit vlak voor serveren slagroom in de aparte sausbakjes. Voor een frietje speciaal voeg je ook wat jam toe bij de slagroom. Leg de mini-hamburgers in het bakje bij de frietjes.

cake-frietjes-2140

cake-frietjes-2146

Veel plezier en eet smakelijk!

Thema recepten, Kinderrecepten, Gebak, Zoet

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin