Kip madras met sperziebonen en mango

De allerlekkerste wereldgerechten maak je gewoon lekker zelf, zonder pakjes of zakjes. De meeste kruiden of specerijen heb je waarschijnlijk standaard in huis. Neem bijvoorbeeld deze kip madras met milde kerriesaus, sperziebonen en mango. Ontzettend lekker en heel makkelijk om te maken. Je kunt naar hartelust met dit gerecht varieëren door de sperziebonen te vervangen door paprika, bloemkool of broccoli en de mango te vervangen door appel of ananas. Geef er lekker je eigen draai aan! 

 

 

 

Wereldgerechten, Aziatische recepten, Hoofdgerechten, Eenpansgerechten, Kiprecepten, Slanke recepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(1 stemmen)
5 reacties

Deel je liefde

  1. Sandy

    Was erg lekker, alleen de sperziebonen werden niet echt gaar. Ik zou ze de volgende keer van tevoren koken tot ze beetgaar zijn.

  2. Elisa

    Hmmm heerlijk met de mango erdoor! Super makkelijk recept. Ik heb alleen altijd een beetje moeite met het ‘slachten’ van de mango..

    1. De mango heeft inderdaad een ‘lastige’ pit Elisa. Wellicht heb je hier iets aan… https://www.youtube.com/watch?v=goii-4lsEW0

  3. Graag gedaan Wil! 🙂

  4. Wil

    Wat een heerlijk recept en makkelijk om te maken, bedankt!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde