Kipgehaktballetjes in zoetzure saus

Heerlijke kipgehaktballetjes in zoetzure saus met paprika en champignons. Lekker om te serveren met gekookte rijst, maar ook een goed idee met gekookte pasta of gebakken aardappeltjes. Tip voor een doordeweekse dag; als je de kipgehaktballetjes al een dag van tevoren maakt, staat dit gerecht op de dag zelf snel op tafel! 

Wereldgerecht, Aziatische recepten, Hoofdgerecht, Kiprecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(11 stemmen)
2 reacties

Verdeel je liefde

  1. Hoiii, zeg maak je de teryakisaus zelf of koop je die kant en klaar uit de super .??
    Ik zelf ben niet zo van kant en klare teryakisaus. Er zitten wat mij betreft wat te veel chemische smaakstoffen in .
    Dus als jij het recept hebt van de saus , dan is mijn vraag of je dat er alstublieft bij wilt zetten.
    Verder is lijkt het mij een heerlijk recept hoor . Niets mis mee.
    Met vriendelijke groet,
    Karin.

    1. Hoi Karin, bedankt voor de tip! Ik heb de link naar het recept voor zelfgemaakte teriyakisaus erbij gezet! 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin