Krieltjes met kruidenboter

Krieltjes met kruidenboter. Deze gekookte krieltjes met kruidenboter zijn een heerlijk bijgerecht. Door de krieltjes in de schil te koken blijft alle smaak behouden. De zelfgemaakte kruidenboter met verse tuinkruiden geeft de aardappeltjes een heerlijke smaak.

Waarbij serveren

Nu het voorjaar is serveer ik deze krieltjes met kruidenboter graag bij asperges. Plakje beenham, gepocheerd ei en hollandaisesaus erbij en smullen maar! Maar ze smaken ook heerlijk bij gebakken kabeljauw in mosterdsaus met worteltjes en doperwtjes. Of verwerk ze lauwwarm in een maaltijdsalade met kip of tonijn. Ben heel benieuwd waar jij ze bij gaat serveren. 

Bijgerechten, Aardappelrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(10 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde