Mexicaanse ovenfriet

Vandaag weer een lekker receptje van de man des huizes! Deze Mexicaanse ovenfriet maakte Johan toen Ella-Marie en ik onlangs een dagje in de Efteling waren en hij alleen moest eten. Toen hij mij een foto van het eindresultaat doorstuurde begon ik direct te watertanden. Gelukkig had Johan foto’s gemaakt en was hij zo lief om het recept voor me op te schrijven zodat ik het met je kan delen! 

Wereldgerecht, Thema recepten, Mannenvoer, Mexicaanse recepten, Hoofdgerecht, Ovenrecepten, Vegetarisch, Bijgerecht, Aardappel en meer

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(0 stemmen)
Eén reactie

Verdeel je liefde

  1. Diana

    Oei, dit is goddelijk! Op en top comfortfood en weer eens wat anders dan het standaard patatje mayo

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin