Naanpizza met chorizo, paprika en champignons

Naanbrood is natuurlijk een onmisbaar bijgerecht bij een lekkere curry, maar eigenlijk smaakt het overal lekker bij. Je kunt hem ook beleggen als pizza. Naanbrood is lekker dik en luchtig en smaakt heerlijk als pizzabodem. Deze naanpizza met chorizo, paprika en champignons is een dikke aanrader. Dochterlief vond hem zo lekker dat ze voortaan alleen nog maar naanpizza wil.

Heb je deze naanpizza gemaakt? Laat me dan weten wat je ervan vindt in een reactie hieronder. Ik ben heel benieuwd.

Menu, Lunchrecepten, Hoofdgerechten, Ovenrecepten, Snelle recepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(14 stemmen)
4 reacties

Deel je liefde

  1. Y

    Op de verpakking van het naanbrood staat; een paar minuten in de oven, vaak 3 of 4 minuten. Jij geeft aan 15 minuten. Wordt het brood dan niet keihard? 🙂

    1. Nee hoor, dat komt omdat het brood belegd is. 🙂

      1. Hans van Oers

        Is het wel voldoende voor een hoofdmaaltijd. Het lijkt me zo weinig een naan brood per persoon. Salade erbij? Suggesties?

        1. Hoi Hans, zo’n belegde naan is behoorlijk vullend maar ik kan natuurlijk alleen voor mezelf spreken. Een kommetje soep of salade erbij kan natuurlijk altijd.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde