Nicecream – het gezonde ijsje!

Écht lekker ijs maken zonder ijsmachine dat ook nog eens gezond is? Ja hoor, dat kan! Nicecream maak je van bevroren banaan en een scheutje kokosmelk voor de romigheid. Voor kleur en smaak voeg je bevroren fruit naar keuze toe zoals frambozen, blauwe bessen, bramen, mango, aardbeien. Wat je maar wil. Ik maak twee varianten nicecream met frambozen en blauwe bessen. Voor een extra zoetje voeg ik nog een kneepje honing toe. Zo lekker!

Je kunt nicecream na het maken direct opeten (duh!) maar je kunt het ook prima invriezen. Als het diep is ingevroren is het wel wat harder dan gewoon roomijs. Om het makkelijk uit te scheppen laat je het dan eerst iets ontdooien. 

Kinderrecepten, Menu, Seizoensrecepten, Zomerrecepten, Ontbijtrecepten, Zoete recepten, Dessert

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(3 stemmen)
Eén reactie

Deel je liefde

  1. Nancy

    Dit is een recept van Jamie Oliver , hij gebruikt alleen bananen ! Ik maak het naar zijn recept al jaren.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde