Onze eerste pizza uit de houtoven! – vlog #32

Hallo lieve mensen! Het is zaterdag en er staat weer een nieuwe familievlog voor je klaar! In deze vlog kun je onder andere zien hoe we de eerste pizza bakten in onze houtoven, de Culina Flamma. Dat smaakte fantastisch kan ik je alvast verklappen. Omdat het zulk lekker weer is geweest de afgelopen tijd staken we de houtoven vaker aan en bereidde er ook nog shoarma, groenten en pitabroodjes en broodjes hamburger op. Ook aten we voor de allereerste keer weer lekker buiten in de tuin lekkere andijviestamppot. Kortom, er komt weer heel veel lekkers voorbij in deze vlog! Kijk je mee?

HEB JE ONS KOOKBOEK AL?

KOKEN MET KEUKENLIEFDE bevat 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag! Denk aan Balinese woknoedels, kip in champignonroomsaus, snelle babi pangang à la KeukenLiefde, sjalottenquiche met geitenkaas, maar ook enkele bekende KeukenLiefde-klassiekers zoals de broccoli-ovenschotel met kip, champignon en krieltjes, pasta pesto met garnalen en de gevulde courgette met ratatouille ontbreken niet. Met dit boek heb je elke dag een verlokkelijk antwoord op de vraag “Wat eten we vandaag?” Bestel hem hier in onze webshop of koop hem in de boekhandel!

Een kijkje in de keuken, Inspiratie, K♥L ontdekt ..., Kookvideo's, Persoonlijk

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin