Oranje paprika met roomkaas

Oranje paprika met roomkaas

Is het al borreltijd? Want dan mag deze met roomkaas gevulde oranje snoeppaprika beslist niet ontbreken! Wat zien ze er feestelijk uit hè.

Stiekem is dit ook alvast een leuk idee voor Koningsdag. Je kleurt er spontaan Oranje van. Of zet ze op tafel tijdens een spannend potje voetbal.

Hup Holland Hup!

Hapje/snack voor 4 personen — 10 minuten + 2 uur opstijven in koelkast

Ingrediënten

  • Circa 4 kleine snoeppaprika’s, oranje
  • 100 g MonChou
  • 1 tl honing
  • 1/2 rood chilipepertje
  • Zout en peper uit de molen

Oranje paprika met roomkaas-0489

Om erbij te serveren

  • Kleine, ronde toastjes

Bereiding
Roer de MonChou los met een vork. Halveer het chilipepertje en verwijder de zaadlijst. Hak het chilipepertje met een scherp mes heel fijn. Roer de chilipeper en honing door de MonChou en breng op smaak met zout en peper.

Snijd de bovenkant van de paprika’s (wel bewaren) en trek met je hand de zaadlijsten eruit. Vul de paprika’s met het roomkaasmengsel met behulp van een lepeltje. Druk de roomkaas goed aan, zodat de paprika’s goed gevuld zijn.

Sluit de paprika’s af met de afgesneden bovenkant en rol ze in vershoudfolie. Leg minimaal 2 uur in de koelkast om op te stijven.

Snijd de paprika’s vlak voor serveren in plakken en serveer op een rond toastje.

Oranje paprika met roomkaas

Enjoy!

Themarecepten, Oranjerecepten, Voor bij de borrel

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde