Panzanella met meloen, mozzarella en parmaham

De eenvoudige Toscaanse broodsalade panzanella is het ultieme zomergerecht om van je tomaten en brood af te komen. In deze variant voeg ik zoete meloen, zachte mozzarella en zoute parmaham toe. Een verrukkelijke combinatie. Deze panzanella met meloen, mozzarella en parmaham is een heerlijk gerecht om te serveren als lunch, voor-, of bijgerecht.

Menu, Seizoensrecepten, Wereldgerechten, Zomerrecepten, Italiaanse recepten, Lunchrecepten, Voorgerechten, Bijgerechten, Salades, Groente recepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(19 stemmen)
2 reacties

Deel je liefde

  1. Manolito van Galen

    Hoi Annemiek,
    Wat doe je uiteindelijk met de blokjes brood?
    Alvast hartelijk dank voor jouw antwoord.
    Groetjes,
    Manolito

    1. O helemaal vergeten erbij te zetten! Nu wel. 🙂 Dankjewel voor je reactie.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde