Wil je toch liever vlees of vis toevoegen? Je kunt eventueel ook hamblokjes aan de ovenschotel toevoegen en meebakken, of voeg de laatste 5 minuten van de oventijd wat snippers gerookte zalm over de ovenschotel en warm mee.
Pasta ovenschotel met champignons en paprika

Deze pasta ovenschotel is supermakkelijk om te maken, want alles gaat rauw en ongekookt de ovenschaal in. Ook de pasta! Terwijl de oven al het werk doet kun jij rustig de tafel dekken, of lekker onderuitgezakt een boekje lezen. Ik houd ervan!
Wereldgerecht, Italiaanse recepten, Hoofdgerecht, Budget, Ovenrecepten, Vegetarisch
om 08:16
Het recept gisteren geprobeerd. Ik vond het erg tegen vallen. Vrij smaakloos. Vooral de champignons proef je en ik had het romiger verwacht
om 17:44
Welke symbool/icoon in de oven gebruik je?
Ps. Tip: Graag als je oven gebruik vermeld de icoon/symbool zodat ik weet welke.
Bedankt!
om 12:02
Ik gebruik altijd conventionele stand (dus streepje onder en boven) tenzij anders vermeldt.
om 20:05
Heb nu voor de tweede keer in de oven zitten….maar de saus blijft waterig ondanks minder water gebruikt…..
Wat doe ik verkeerd?
om 12:25
Hoi Jim, je zou nog iets minder water kunnen gebruiken of de champignons van tevoren even aanbakken zodat ze een deel van het vocht verliezen.
om 20:57
Geprobeerd. Het was heerlijk. Ik zou alleen iets minder water gebruiken.
om 22:23
Hoi,
Welk soort room kan je het beste gebruiken?
Slagroom, kookroom of crème freche?
Groetjes Els
om 09:51
Hoi Els, ik gebruikte slagroom, maar je kunt ook kookroom gebruiken.
om 11:22
Lijkt me heerlijk! Zou je er ook stukjes rauwe kipfilet aan toe kunnen voegen of zouden die te droog worden?
om 10:23
Denk dat dat prima kan!
om 12:05
Hi!
Alles staat klaar om het recept te maken, behalve de room ? Heb je een idee waarmee ik dat zou kunnen vervangen?
Groetjes,
om 12:23
De room is niet echt te vervangen Michelle want het is de basis voor je saus. Je zou eventueel wel zelf een bechamelsaus kunnen maken van boter, bloem en melk.
om 16:27
Deze ga ik vanavond proberen. Wat voor soort bouillon tablet moet erin? Of maakt dat niet uit?
om 12:11
Maakt niet uit Diana, gewoon die jezelf lekker vindt, of die je in huis hebt. 🙂
om 10:59
Klinkt goed! dat gaan we eens proberen!
om 18:33
Geprobeerd, niet verkeerd maar ook niet super lekker, ik den dat de bouillon wel wat minder mag, de helft misschien wel. Ook lijkt er iets te missen. Maar het super gemakkelijk en bijna geen afwas.?
om 12:15
Hoi Albert,
Over het algemeen gebruikt men meer kruiden wanneer men room gebruikt. De room zwakt de kruiden af. Misschien dat je er wat peper kunt toevoegen… En dan zou ik persoonlijk 2 a 3 x zoveel kruiden gebruiken. Maar dat moet je even uitproberen.
Hoop dat je hier wat aan hebt.