Pasteitje met visragout

Een pasteitje met ragout wordt vaak op tafel gezet tijdens de feestdagen, maar smaakt eigenlijk het hele jaar door. Het is makkelijk te maken en met de ragout kun je steeds variëren. Vaak maak ik kip- of champignonragout maar vandaag staat er een visragout op het menu. Serveer de visragout in een warm pasteibakje, of met witte rijst en zacht gesmoorde worteltjes en doperwtjes. Zie ook onderstaande tip!

Menu, Themarecepten, Kerstrecepten, Paasrecepten, Voorgerechten, Hoofdgerechten, Snelle recepten, Visrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(18 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde