Penne-ovenschotel met kip, broccoli en champignons

Gesponsord — Mijn befaamde broccoli-ovenschotel met kip, champignon en krieltjes heb je vast al eens gemaakt, nu is het tijd voor een lekkere variant met pasta! Deze penne-ovenschotel met kip, ham, broccoli en champignons is ideaal om een dag van tevoren of ‘s ochtends al klaar te maken. ‘s Avonds hoef je hem alleen nog maar in de oven te schuiven!

Pastarecepten, Ovenrecepten, Kiprecepten, Hoofdgerecht

Bestel ons nieuwe kookboek: Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN

17 september 2021 is ons nieuwe kookboek uitgekomen! Een bundel met al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Benieuwd? Bestellen kan hier!

Bestel nu!

(5 stemmen)
14 reacties

Verdeel je liefde

  1. Miriam

    afgelopen week gemaakt,oooooooh wat lekker!
    deze zal zeker vaker worden gemaakt

    1. Joehoe! Top! 🙂

  2. Pien bakker

    Vandaag gemaakt..echt onwijs lekker..om je vingers bij af te likken !!

    1. Haha, superleuk om te horen Pien! 🙂

  3. Demi

    Vanavond gemaakt, vond het erg lekker! Heb er zelf nog wat Italiaanse kruiden aan toegevoegd.

    1. Leuk om te horen dat het gesmaakt heeft Demi! 🙂

  4. Y.M.

    Beste Annemiek,

    Ik wil deze pasta ovenschotel morgen gaan maken. Ik heb alleen nog een vraag. In je recept staat tomaten frito, maar bij de ingrediënten die je hebt gefotografeerd staat een pak gezeefde tomaten. Ik vraag me af welke ik nu het beste kan gebruiken.

    Vriendelijke groet, Yvonne

    1. Hoi Yvonne, bedankt voor je oplettendheid! Het moet gezeefde tomaten zijn, ik heb het aangepast! 🙂

  5. Thea Van Biesbergen-van Beem

    Heerlijk, gisteravond gegeten goed recept! Inderdaad erg lekker met kippendijen.

    1. Leuk om te horen Thea! 🙂

  6. Anne

    Als je hem ‘s ochtends al hebt gemaakt, hoe lang en op welke temperatuur moet hij dan in de oven?

    1. Hoi Anne, dat is even uitproberen maar ik schat (afgedekt met alufolie) circa 20 tot 30 min. op 200 graden.

  7. Annette

    Vanavond klaargemaakt. Lekker hoor!

  8. willeke-its-me

    Heerlijk gegeten!!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin