Heb je vragen, opmerkingen of misschien een leuke tip? Laat het ons weten!
Δ
Snel een lekker toetje op tafel zetten? Deze aardbei kwarktaart glaasjes maak je met kant-en-klare aardbeienkwark, slagroom en haverkoekjes....
Couscous is een fijn ingrediënt om op voorraad te hebben in je kelderkast. Met enkele verse ingrediënten uit de...
Een heerlijk toetje gemaakt van romige hangop, geklopte slagroom en frisse rabarber compote. Houd er rekening mee dat je...
Afgelopen kerst maakte ik een hartige croissantkrans met roerei en ontbijtspek en dat was een grote hit, zowel hier...
Een heerlijk verwentoetje met frambozenmousse en witte-chocoladeslagroom om jezelf en geliefde(n) mee te verrassen op deze grijze Valentijnsdag. Of...
Het recept voor deze frambozenmousse komt uit het kookboek Franse taartjes klein en groot. Ik heb de bereiding iets...
Ben je dol op zuurkool? Dan moet je deze Franse zuurkoolschotel (Elzasser zuurkool) echt eens proberen. Een uitgebreide schotel...
Heerlijk Spaanse paella met malse kippendij, chorizo, mosselen en grote garnalen. Als groente gebruik ik paprika, snijbonen en doperwten....
Deze cakerol met aardbeienjam en slagroom is heel makkelijk om te maken en ziet er fantastisch uit. Echt een...
Of je nou een grote gehaktbal maakt voor bij de stamppot, of kleine gehaktballetjes voor bij de borrel, een...
Deze klassieke Bûche de Noël (ook wel een kerststronk, kerststam of kerstboomstronk genoemd) ziet er indrukwekkend uit maar is...
Zet jij weleens wild op tafel? Hazenpeper is een heerlijke klassieker uit de Hollandse keuken. De hazenbouten worden eerst...
Een lekkere traktatie op tafel zetten tijdens sinterklaasavond? Deze hartige banketstaaf is gevuld met gekruid gehakt en krijgt een...
Een snelle variant van de traditionele babka uit Oost-Europa. In plaats van zelfgemaakt brood gebruik ik een blikje croissantdeeg....
Een goedgevulde macaronisalade met een vleugje kerrie en een romige en frisse saus. Heerlijk bij de barbecue, maar ook...
Weet jij ook nooit zo goed wat je tijdens het gourmetten met die pannetjes aan moet? Wat denk je...
Krijg je meerdere eters en wil je graag vlees serveren als hoofdgerecht? Maak een gevulde rollade! Voor dit recept...
Eindelijk kan ik dit recept afvinken van mijn nog-te-maken-lijst: Gooise dip! Een heerlijke roomkaasdip met zoete chilisaus swirl. Eigenlijk...
KeukenLiefde bestaat volgende week maandag alweer zeven jaar, maar een recept voor bruine bonensoep had ik nog niet gedeeld....