Pitabrood met roerei

In onze kelder ligt altijd een pak pitabroodjes. Ze zijn lang houdbaar en handig om in huis te hebben als je snel iets lekkers op tafel wilt zetten. Dit keer vul ik een pitabroodje met roerei. Heerlijk als ontbijt of als lunchgerecht!

Als aanvulling voeg ik kaas, Parmaham en rauwkost toe, maar je kunt hier ook andere ingrediënten voor gebruiken die je lekker vindt of in huis hebt. Maak er je eigen smulfeest van! 

Menu, Themarecepten, Ontbijtrecepten, Paasrecepten, Lunchrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde