Pitabroodje shoarma

Wij eten regelmatig een pitabroodje shoarma, maar altijd met zelfgemaakt shoarmavlees. Shoarmavlees uit de winkel vind ik vaak te sterk of te zout gekruid en te vet. Mijn shoarmavlees maak ik het liefst van kipfilet (of soms kipdijfilet, is iets vetter maar ook erg lekker) of magere varkensfiletlapjes en ik kruid ze met zelfgemaakte shoarmakruiden. Want ook kant-en-klare shoarmakruiden vind ik erg zout. Maak ook het knoflooksausje lekker zelf. Dat is heel makkelijk en veel lekkerder dan de variant uit een flesje.

Menu, Thema recepten, Wereldgerecht, Mannenvoer, Oosterse recepten, Hoofdgerecht, Snel, Vleesrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(9 stemmen)
Eén reactie

Verdeel je liefde

  1. Michel

    Pitabroodje? Een pita is een broodje. 0 procent vette yoghurt en wel honing? We hebben vet nodig en minder koolhydraten. Schijngezondheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin