Pittige tuna melt tosti

De ultieme lunch: zo kun je deze pittige tuna melt tosti met dikgesneden brood, zelfgemaakte pittige tonijnsalade, belegen kaas en romige smeltcheddar wel omschrijven! De tonijnsalade maken we pittig met een lepeltje sambal, bij voorkeur sambal manis. Die is licht pittig en een beetje zoet en geeft de tonijnsalade een lekkere kick! Geserveerd met een frisse groene salade ook prima te serveren als hoofdgerecht.

Menu, Wereldgerechten, Amerikaanse recepten, Lunchrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(7 stemmen)
Eén reactie

Deel je liefde

  1. Annette

    Zojuist gegeten. Heb de airfryrer gebruikt in plaats van de oven. Top!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde